Thursday, July 15, 2010

Minimalist House in Villena, Alicante, Spain by Moho Architects

House in Villena, Alicante, Spain by Moho Architects

Design house plans a married couple only, to protect the lives of low visual interest at street front facade and disposal of room nights and days in court to face big. This separates the yard 3.5 m plots Sharing wall, along the eastern orientation. This step allows for a small back garden on the ground floor and a long private terrace on the first floor.

Configuration parallel to the entrance to the street level presents a different value on the type of housing, makes it unique and special than the rest.

Room and down stairs with a page out of gardening, drives to the terrace on the first floor. Landlords have access to the deck floor, dark wood working as a summer living room "and an extension to the first floor, living and dining room have no place, kitchen and toilets are clearly laid.

Second floor, or the "Night Floors" includes two bedrooms, two bathrooms and a study-room ceiling slopes. On the ground floor garage and utility room situated to share forest live theater has two large sliding doors. Type and extra storage space home to complete the program on the ground floor.

Different floors connected by stairs What is crowned with a vertical-faced and also llenwi'th with fanlight In light area is situated from the yard.

Minimalist House in Villena,Contemporary Living Room Design

Minimalist House in Villena,Elegant Wooden Stair Design

Minimalist House in Villena,Wooden Terrace Floor

Minimalist House in Villena,Modern White Kitchen Design

Minimalist House in Villena,Minimalist Bedroom Design

Minimalist House in Villena,Minimalist Exterior Design

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails